Minusta

IMG_1123.jpgOlen valmistunut fysioterapeutiksi v. 2011 Kemi-Tornion ammattikorkeakoulusta, jonka jälkeen työskentelin yksityisessä fysikaalisessa-hoitolaitoksessa vuoden päivät kunnes jäin äitiyslomalle. Äitiysloman aikana opiskelin homekoiraohjaajaksi ja vuodesta 2014 saakka olen toiminut yrittäjänä toimialana myös fysioterapia. Tällä hetkellä teen fysioterapeutin, eläinfysioterapeutin sekä homekoirayrittäjän töitä. Eläinfysioterapeutiksi valmistun joulukuussa 2017.

Kotona meilä asuu neljä koiraa, joista jokainen toimii tai on toiminut minulla myös työkoirana. Koirien kanssa harrastetaan metsästystä, tokoa ja PK-jälkeä. Hevospuolella olen poni- ja juniorivuosina kisannut esteratsastuksessa aina SM-tasolle saakka. Tällä hetkellä ei omaa hevosta ole, mutta viimeisen vuoden aikana olen saanut olla mukana muutaman nuoren hevosen ratsukoulutuksessa.

Eläinfysioterapeutti on on ammatikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti (AMK 3,5v), joka on täydentänyt osaamistaan eläinfysioterapian täydennyskoulutuksella (AMK 1,5v). Tällä hetkellä Suomessa koulutetaan eläinfysioterapeutteja Satakunnan ammattikorkeakoulussa.

 

Mainokset